Filtr Brita Intenza
Profesjonalny filtr do wody stosowanej w ekspresach Saeco
Phedra Evo Espresso to całkowita nowa odsłona poprzedniego modelu Phedra. Marka Saeco przypatrując się potrzebom swoich klientów stworzyła model o całkowicie nowym designie oraz jeszcze bardziej funkcjonalny. Jest to maszyna rekomendowana do miejsc, gdzie ilość wydawanych kaw jest bardzo duża. Sprawdzi się świetnie w: hotelach, salach weselnych, stacjach benzynowych czy biurach. Obsługa ekspresu jest banalnie prosta, sprowadza się do naciśnięcia jednego przycisku, który można zaprogramować indywidualnie pod wymagania klienta.
Piękny design, praktyczne funkcje, to nowa Phedra Evo Espresso
Phedra Evo, jest wszechstronnym i funkcjonalnym ekspresem automatycznym, idealnym rozwiązaniem dla wszystkich tych miejsc, gdzie spożycie kawy jest od 100 do 300 dziennie. Ekspres znajdzie zastosowanie w biurze, w holu hotelu, kawiarni, restauracji, czy na stacji benzynowej.
Ekspres został tak skonstruowany, aby nie zajmować zbyt wiele miejsca, a jednocześnie dać użytkownikowi możliwość wyboru wielu napojów kawowych i nie tylko!
Nowy design!
Wybór napojów jest jeszcze prostszy dzięki kolorowemu ekranowi z przyciskami dotykowymi, z łatwo zrozumiałymi ikonami (szerokości wyświetlacza 3,5 cala). Klient za pomocą jednego przycisku wybiera spośród 8 rodzajów napojów. Ekspres mimo swoich niewielkich rozmiarów oferuje napoje kawowe, na bazie mleka z proszku, czekolady, kawy instant i gorącej wody do przygotowania na przykład herbaty.
Ponadto, jeśli nie ma możliwości podłączenia maszyny do sieci wodnej, można przełączyć ją na korzystanie z wewnętrznego zbiornika na wodę o pojemności 3,4 litra.
Phedra Evo posiada port USB do programowania dnia pracy, podświetlenie LED obszaru dozownika, opcjonalne jest również podświetlenie przycisków wyborów napojów kawowych. Całkowicie nowym rozwiązaniem jest również to, że ekspres posiada regulowaną, chromowaną wylewkę.
Mieszanka o intensywnej, wyrazistej nucie włoskiego espresso, orzechowej cremie i takim samym aromacie. Doskonała jako espresso i do serwowania ze spienionym mlekiem.
Doskonale zrównoważony, ale mocny i charakterystyczny smak. Orzechowa crema. Ze względu na intensywność jest rekomendowana do kaw mlecznych.
Stanowczy, intensywny aromat i klasyczny smak. Orzechowa crema. Docenią ją wielbiciele prawdziwych i wyrazistych włoskich kaw.