Ekspres kolbowy

Ekspres kolbowy przeznaczony jest do lokali gastronomicznych z racji dużej wydajności. To nowoczesne urządzenie jakim jest ekspres kolbowy stanowi ozdobę kawiarni czy restauracji. Ważną cechą ekspresów kolbowych jest możliwość przygotowywania różnych rodzajów kaw oraz czekolady i herbaty.

Nasi doradcy dostosują ofertę dla Państwa za każdym razem indywidualnie dobierając odpowiednie urządzenie. Poza wieloma klientami biurowymi, współpracujemy z właścicielami restauracji, kawiarni czy hoteli. Słuchając Państwa potrzeb, przyglądając się jakiego typu lokal Państwo prowadzicie zajmiemy się dobraniem odpowiedniej oferty. Zależy nam na naszej efektywnej współpracy dzięki czemu Państwa lokal będzie mógł serwować idealną kawę i zarabiać, a my będziemy zadowoleni z kolejnego klienta, który osiągnął sukces. Gwarantujemy, że odpowiednio dobrany ekspres kolbowy spełni wszystkie Państwa wymagania.

Ekspresy kolbowe przeznaczone są głównie do lokali gastronomicznych. Mają wysoką wydajność, dzięki czemu jest możliwość wydawania w lokalu dużej ilości kaw. Specyfika tych maszyn stanowi również o prestiżu miejsca,  w którym pracuje. Są to nowoczesne urządzenia, które poza serwowaniem wysokiej jakości kawy, stają się ozdobą kawiarni czy restauracji. Ponadto ekspresy kolbowe dają możliwość przygotowywania różnego rodzaju kaw, służą również do przyrządzania czekolady i herbaty.

Istotą ekspresu kolbowego jest dobrze wyszkolony pracownik, który wiedzę na temat kawy, jej mieszanek, mielenia, a w końcu i jej parzenia. Kluczem do sukcesu jest szkolenie baristyczne, które gwarantujemy każdemu z naszych Partnerów przy zakupie ekspresu kolbowego i współpracy kawowej.

EKSPRESY KOLBOWE TO:

  • prestiż lokalu,
  • kawa wysokiej jakości,
  • możliwość przygotowywania: kawy, herbaty, czekolady,
  • nieograniczone możliwości poszerzenia oferty kawowej,
  • piękny design.

 

MANUEL CAFFE OFERUJE:

  • Ekspresy kolbowe Saeco
  • Ekspresy kolbowe Gaggia