Ekspresy do gastronomii

Słuchamy potrzeb naszych klientów

Po przeprowadzeniu szczegółowego wywiadu dobieramy ekspres do biura na miarę Państwa potrzeb. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, ponieważ świadczy to o naszym sukcesie. Nasi doradcy dostosowują ofertę za każdym razem indywidualnie, zwracając uwagę na potrzeby i oczekiwania Państwa lokali gastronomicznych.Służymy profesjonalną poradą w doborze sprzętu uszytego na miarę Państwa potrzeb.

Manuel Caffe wie, że każdy klient to inne potrzeby i wymagania, dlatego słuchamy Państwa potrzeb i według nich dobieramy odpowiednią ofertę. Zależy nam na Państwa zadowoleniu i efektywności działania naszych ekspresów do gastronomii w Państwa kawiarniach czy restauracjach.

Niezależnie od tego, czy kawa w lokalu jest głównym produktem czy dodatkowym jej jakość ma zawsze być wysoka co gwarantują zarówno nasze ekspresy automatyczne jak i kolbowe. Na dobór odpowiedniego ekspresu do gastronomii składa się się wiele wytycznych. Pierwsze pytanie, które należy sobie zadać, to czy zależy Państwu na szybkości wydawanej kawy, czy może bardziej istotny jest prestiż?

Wybór ekspresu kolbowego to przede wszystkim wybór narzędzia, które pomoże Państwu w osiągnięciu zamierzonego celu jakim jest wysokiej jakości produkt podawany w lokalu. O ile w przypadku ekspresu automatycznego możemy liczyć na powtarzalność produktu dzięki maszynie, tak w  przypadku ekspresu kolbowego najistotniejszym punktem jest człowiek oraz wiedza, którą posiądzie. Kluczem do sukcesu jest szkolenie baristyczne, które gwarantujemy każdemu z naszych Partnerów przy zakupie maszyny i współpracy kawowej.

Przy takiej formie współpracy szkolenie Państwa pracowników jest bezpłatne.

KOLBOWE EKSPRESY DO GASTRONOMII TO:

  • prestiż lokalu,
  • kawa wysokiej jakości,
  • możliwość przygotowywania: kawy, herbaty, czekolady,
  • nieograniczone możliwości poszerzenia oferty kawowej,
  • piękny design.

Dodatkowo posiadamy automatyczne ekspresy ciśnieniowe doskonałe do pracy na stacjach benzynowych, hotelach, centrach konferencyjnych i punktach sprzedaży. Walorem tego typu maszyn jest fakt, że za pomocą jednego przycisku wydawany jest napój, który za każdym razem będzie smakować świetnie!

AUTOMATYCZNE ESKPRESY DO GASTRONOMII:

  • powtarzalność kawy, idealna kawa za każdym razem,
  • prostą obsługa,
  • indywidualne ustawienie każdego z produktów kawowego,
  • łatwy system przygotowywania kaw mlecznych (system one-touch),
  • szybkość wydawania produktów,
  • automatyczny system czyszczenia oraz odkamieniania.